Naše storitve - Salon pohištva VOJKO


SALON POHIŠTVA VOJKO D.O.O
 naslov.pngPodvine 36
1410 Zagorje ob Savi
 telefon.png03 566 10 68
 fax.png03 566 80 68
 gsm.png040 473 970
 e-naslov.pngsalonpohistva@gmail.com
 web.pngwww.pohistvo-vojko.si
Katalog Lesnina:
 Storitve
 
 
 

 
rac-projektiranje.jpg
  Na vašo željo boste skupaj z našim strokovnjakom lahko ustvarili vaš  osebni načrt ureditve in opreme stanovanja s pohištvom. Iz naše velike  ponudbe bomo skupaj izbrali vašo idealno kombinacijo pohištvenih  elementov, videz vaše nove ureditve pa si boste lahko takoj ogledali na  računalniški sliki.
 

 
strokovno-svetovanje.jpg
  Ker niti dva prostora nista popolnoma enaka, vam na vašo željo pred  dokončnim naročilom prostor na milimeter natančno izmerimo in pohištvo  prilagodimo razpoložljivim meram. Tako bo montaža lažja, vaš prostor  lepši, vi pa popolnoma zadovoljni.
 

 
prevozi.jpg
  Dostavo pohištva vam zagotavljamo v dogovorjenih rokih, varno in brez  poškodb. S cenami vas bodo seznanili naši prodajalci. Pozanimajte se  tudi pri nakupu pohištva katerih blagovnih znamk in pod kakšnimi pogoji  pa je dostava celo brezplačna.
 

 
montaza.jpg
  Naši monterji z dolgoletnimi izkušnjami so garancija za kvalitetno  montažo in dobavo v dogovorjenem času. Naši monterji bodo po montaži  prostor za seboj počistili.
  

Zemljevid strani:
 
 
 
pika.png   Katalog
 
pika.png   Kje smo
 
 
pika.png   Kontakt
 Naši partnerji:
lesnina.jpg nova-o.jpg
meblo.jpg murales.jpg
gorenje.jpg alples.jpg
studiop.jpg iles-idrija.jpg
hoja-obl.jpg kras-oprema.jpg
brest.jpgzemljevid.jpg


                                 Copyright © 2013 Salon pohištva Vojko d.o.o. - Pravice pridržane.                              Izdelovanje strani: TREF d.o.o.